inspiraties.nl
thema logo

Boeken over Parijs

 

Er zijn ontzettend veel reisgidsen te vinden met als onderwerp Parijs. Om te helpen bij het maken van een keuze vind je hieronder een selectie van goede reisgidsen met veel handige informatie.

 

Al deze boeken zijn heel makkelijk te bestellen via bol.com. Wanneer je op de "Koop bij bol.com" knop onder het gekozen boek klikt, kom je op de website van bol.com gelijk op de pagina van het gekozen boek terecht.

 

Capitool reisgids Parijs

De Capitool Reisgids Parijs kan ik zeker aanbevelen. Een mooie reisgids met veel informatie, mooie afbeeldingen, een uitneembare stadsplattegrond met stratenregister en achterin een overzicht met alle metrolijnen.

Koop bij bol.com

 

Capitool compact Parijs

Praktische reisgids met een handige uitneembare kaart met stadsplattegrond en metrokaart. Geeft beknopte informatie over de geschiedenis en bezienswaardigheden. De reisgids is onderverdeeld in tien wijken en geeft van iedere wijk de hoogtepunten, praktische tips, kaarten en mooie illustraties.

Koop bij bol.com

 

Capitool familiegids Parijs

De perfecte gids voor een vakantie in Parijs met het gezin, inclusief leuke weetjes en activiteiten voor kinderen. Met duidelijke gedetailleerde kaarten.

Koop bij bol.com

 

100% Parijs

100% Parijs is een overzichtelijke en praktische reisgids in zakformaat. Er staan o.a. wandelingen in langs mooie bezienswaardigheden (geen uitgebreide beschrijving van de bezienswaardigheden). Voorin de reisgids staat een overzichtskaart van Parijs en achterin zit een losse stadsplattegrond.

Koop bij bol.com

 

Kids compas Parijs

Een reisgids voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar en hun ouders. Met veel praktische tips voor een stedentrip naar Parijs met kinderen.

Koop bij bol.com

 

Fietsen & wandelen in Parijs

Fietsen & wandelen in Parijs is een leuke reisgids voor mensen die Parijs te voet of met de fiets willen verkennen. Het is geschreven door Hugo Rosseels die al wandelend en fietsend veel tijd heeft doorgebracht in Parijs en de stad dus goed kent.

Koop bij bol.com
Mailen en delen

Disclaimer inspiraties.nl 2010-2015