inspiraties.nl
thema logo

Buiten Parijs

 

Disneyland Parijs

 

 

Tickets kopen voor een dag Disney voor beide parken

Tickets kopen voor Versailles met de bus

Tickets kopen voor Versailles met de trein 

In Parijs is ontzettend veel te doen, maar ook net buiten Parijs zijn er een aantal plaatsen die zeker een bezoek waard zijn!

 

Allereerst natuurlijk Disneyland Parijs, de sprookjesachtige Disney pretparken met voor ieder wat wils.

 

Ben je al eens in Disneyland Parijs geweest en op zoek naar een ander attractiepark in de buurt van Parijs ga dan eens naar Parc Astérix (deze link is naar de officiële website van Parc Astérix (in het Frans, praktische informatie ook in het engels), binnenkort zal op deze website meer informatie te vinden zijn over dit pretpark). Dit is een leuk pretpark met o.a. meerdere achtbanen, een wildwaterbaan en shows. Ook voor kleinere kinderen is er genoeg te beleven.

 

Ook het paleis en de tuinen van Versailles (deze link is naar de officiële website van het paleis en de tuinen van Versailles (in het Engels en Frans), binnenkort zal er ook op deze website meer informatie te vinden zijn over Versailles), zijn een bezoek meer dan waard. Het paleis is van binnen te bezoeken en is erg mooi. De tuinen zijn enorm en hierin vind je ook nog enkele mooie bijgebouwen die te bezichtigen zijn.

Mailen en delen

Disclaimer © inspiraties.nl 2010-2015